למה אני לא יכול לראות את החיבור האחרון בוואטסאפ

whatsapp-01

היי, למה אתה לובש את הפנים האלה? קרה לך משהו רע, נכון? אה בסדר, אתה לא יכול לראות את הקשר האחרון בוואטסאפ של החבר שלך, החבר הכי גרוע שלך או בן הדוד של החבר הכי גרוע שלך. זה מובן. אם אינך יכול לישון הלילה במחשבה על הסיבה לבעיה זו של העולם הראשון, אולי כדאי שתסתכל על הסיבות מדוע אתה כנראה לא רואה את זמן החיבור האחרון של מישהו בוואטסאפ . הדברים הבאים עשויים לקרות.

1. איש הקשר הזה חסם אותך. 

פנים, הוא לא רוצה שתהיה בקרוסלת הוואטסאפ שלו . הוא לא רוצה ליצור איתך קשר, וגם לא לפנות אליו. הוא גם לא רוצה שתראה את התצלום שלו (זה רמז קריטי). אם לאיש הקשר הזה שאינך יכול לראות את זמן הקשר האחרון שלו, אין לו תמונה (כאשר היה לו בעבר), סביר להניח שהוא לחץ על כפתור החסימה . במקרה כזה לא יהיה יותר מה לעשות, כי לא תוכל ליצור איתו קשר דרך המדיום הזה. דבר נוסף הוא שאתה מתקשר אליו לבקש הסבר , אך בהתחשב בכך שהוא חסם אותך מהווטסאפ שלו , אולי הדבר הכי טוב יהיה להשאיר את זה כבלתי אפשרי.

2. הגדרת שלא להציג מידע זה.

מזה זמן מה, WhatsApp מציעה למשתמשים אפשרות להגדיר האם הם רוצים שיוצג זמן החיבור האחרון או לא. אפשרות זו פועלת בסעיף הגדרות> חשבון> פרטיות . במסגרת סעיף זה, המשתמש ב- WhatsApp יוכל להגדיר מי יוכל לראות את זמן הפעם האחרונה שלו, ולבחור אם כולם יוכלו לראות זאת, רק אנשי הקשר שלהם או פשוט אף אחד . אם אדם זה הסיר אותך מאנשי הקשר שלו, לא תוכל לראות את המספר שלו; בעוד שאם מוגדרת האפשרות המגבילה ביותר, אף אחת מהן אינה מוגדרת.

אם אינך רואה את התמונה או את פרופיל המשתמש, הנה עוד כמה רמזים שנחסמת. מן ההגדרות בסעיף WhatsApp אתה יכול גם להגדיר אם אתה רוצה תמונת הפרופיל שלך כדי לראות את כולם, לאנשי הקשר שלך או לאף אחד. אותו דבר עם המדינה.

Whatsapp-02

3. יש איזושהי בעיית חיבור.

זה הנפוץ ביותר ואם כן, יש לפתור את הכף כמה שעות או ימים . אימתנו כי, במקרים מסוימים, זמן החיבור האחרון אינו מוצג מכיוון שיש סוג כלשהו של בעיית קישוריות המקושרת ליישום עצמו.

ועכשיו זה? לאחר התעלומה נפתרה, אתה יכול גם לנקום על ידי חסימת כל אותם אנשי קשר שאינך מעוניין לראות את תמונות הפרופיל שלך, הסטטוסים או את זמן החיבור האחרון. כפי שכבר ציינו, תוכלו להגדיר את כל האפשרויות הללו על ידי גישה לשלוש הנקודות האנכיות שתמצאו בחלק הימני העליון ובחירה בהגדרות . בתוך חשבון ו פרטיות אתה יכול להגדיר כל של אפשרויות אלה ולנהל קשר חסום בתוך השטח של מסרים . אם אתה גם לא רוצה לשלוח הודעות קריאה (אתה יודע, הסימון הכחול הכפול, תוכל להשבית אפשרות זו, אך זכור כי לא תראה גם אישורי קריאה של אחרים).